Haloo valo käyttöohje ja UKK-lista

PÄIVITETTY VIIMEKSI 13.9.22 JA TÄYDENNETÄÄN LISÄÄ!

HALOO VALO KÄYTTÖOHJE JA VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

1. SOVELTUUKO HALOO VALO LUKU- JA TYÖVALOKSI?

Haloo valoja myydään eniten juuri luku- ja työvaloksi. Siinä on liikuteltava varsi jolloin valo on helppo kohdistaa.  Valo on myös miellyttävä lämmin valkoinen. Ensimmäisen Haloo valon olen suunnitellut itselleni lukuvaloksi yöpöydälle.

 

2. MILLOIN KANNATTAA VALITA HALOO VALO AKULLA JA MILLOIN SÄHKÖJOHDOLLA?

Suosittelen lähtökohtaisesti aina valitsemaan Haloo valon mieluummin sähköjohdolla, jos ei ole erityistä syytä valita valaisimeen akkua.

Luku- ja työvalaisimeksi suosittelen aina sähköjohdollista valaisinta, jolloin valaisimen valaisukyky on aavistuksen parempi kui akkuversiossa.

Akku versio mahdollistaa valaisimen sijoittamisen vapaammin, kuin sähköjohdollisen valaisimen, myös sinne missä ei ole pistokkeita. Siksi akullinen versio sopiikin erityisesti silloin jos valaisin on vain tunnelmavalo tai tiedetään etukäteen, että sen sijoituspaikassa ei ole pistoketta saatavilla.

Akku versiossa valaisimen valoteho hiipuu hiljalleen  akun kuluessa.  Tämän vuoksi en suosittele akkuversiota luku- tai työvaloksi. Valoteho saadaan palautettua lataamalla valaisin. Akun kesto riippuu käytön määrästä,  mutta on noin viikon, yhdellä latauksella.

Akullisen valaisimen käyttöikä on lyhyempi kuin sähköjohdollisen valaisimen, sillä akku tarvitsee ajankuluessa vaihtoa. Akun vaihto onnistuu meidän huoltopalvelun kautta.

 

3. MILLAINEN LAMPPU HALOO VALOSSA ON?

VALON VÄRI, LAMPUN VAIHDETTAVUUS JA KÄYTTÖIKÄ, LAMPUN VALOTEHO, SÄHKÖNKULUTUS JNE…

Haloo valossa on pitkäikäinen1 W:n led-lampp.

Valon väri on lämmin valkoinen eli 3000 kelviniä.

Sähkönkulutus on 1kwh/1000h.

Lamppua ei saa Haloo valoon vaihdettua itse, mutta ledin käyttöikä on n. 20 vuotta. Meidän huoltopalvelu kautta lamppu on vaihdettavissa, ja vaihdon suoritamme ilmaiseksi mikäli lamppu lakkaa toimimasta 10 vuoden sisällä ostosta.

 

4. HALOO VALON PUHDISTAMINEN

Haloo valosta voi pyyhkiä lian ja pölyt kostealla liinalla. Pesuainettakin voi käyttää, kunhan se ei sisällä rasvaa poistavia tai hankaavia aineita!

Valaisimen pinnassa on muovinhoitoainetta, joka liukenee rasvanpoistoaineesta, jolloin puhelimesta tulee samea. Sameuteen auttaa puhelimen uudelleen käsittely muovinhoitoaineella. Vältä myös pesuaineessa ja pesusienessä hankaavia aineita, jottei muovin pinta naarmutu!

 

P.S. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä se rohkeasti meille osoitteeseen jenni@designkaje.fi!